Sissy Boy Den Haag Centraal

Sissy-Boy Den Haag Centraal

Sissy-Boy Den Haag Centraal is te vinden in de stationshal. Het is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 40 winkels in de Benelux. En wat heerlijk dat er ook een Sissy-Boy te vinden is op ons station Den Haag Centraal. Het is een modern merk, met een prachtige winkel. Naast kleding, kun je er ook producten kopen in de categorieen eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. En die dingen combineren ze prachtig. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. De slogan van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy. Een mond vol… ik zou zeggen; het is gewoon een leuke winkel 🙂

Openingstijden Sissy-Boy

Sissy-Boy vind je in de stationshal beneden. Hier kun je ze waar ze precies zitten. En dit zijn de openingstijden:

Ma – vr08:00 – 20:00
Za10:00 – 20:00
Zo12:00 – 20:00
openingstijden Sissy-Boy Den Haag Centraal

Contact met winkel

Naast de winkel in de stationshal zitten er winkels door het hele land. Er is ook een online collectie te vinden. Via deze link kun je ook in contact met ze komen.

Dames, heren, kinderen

Ze hebben een grote collectie, want je vindt er dames- , heren- en ook kinderkleding! Kinderkleding is verkrijgbaar vanaf maat 98. Dat is vanaf ongeveer 3 jaar.

Interieur

De Sissy-Boy Homeland collectie bestaat uit prachtige woonaccecoires; van prachtige kussens en kandelaars tot leren of velvet banken en stoelen. Alles in feervolle kleuren en materialen. Door het grote assortiment van Sissy-Boy vind je altijd hét perfecte item.

Sissy wie?

Waar komt de naam Sissy-Boy vandaan? Het bedrijf heeft Nederlandse roots: oprichter Michael Smit, uit het Noord-Hollandse Bergen, opende zijn eerste Sissy-kledingwinkel in 1982. De winkelnaam verwees naar de Oostenrijkse keizerin Sissy. Om ook mannelijke kopers te trekken, werd daar later het woord Boy aan toegevoegd.

Duurzaamheid

Sissy-Boy ontwikkelt zich steeds verder naar een duurzame onderneming. Overal waar ze kunnen proberen ze hun steentje bij te dragen. Ze hebben dan ook hebben we het Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend, waarmee ze zich inzetten voor het arbeids-, dier- en milieubewustzijn van de landen waarin ze produceren.

Vitamines en supplementen online kopen