Coco en Sebas Den Haag Centraal

Chocolademerk Coco & Sebas op Den Haag Centraal

De Hemelse Verwennerij voor Chocoladeliefhebbers

Anno 2017

Probeer daar maar eens omheen te lopen, de winkel van Coco & Sebas.. Het is hét chocolademerk dat de smaakpapillen van chocoholics betovert en de harten van fijnproevers verovert. De chocola is met zorg gemaakt van de beste ingrediënten, en nu ook verkrijgbaar op Den Haag Centraal. 

Het paradijs voor Chocoladeliefhebbers

Coco & Sebas is geen gewoon chocolademerk; het is een paradijs voor chocoladeliefhebbers. Alles draait om vakmanschap, kwaliteit en de kunst van het verwennen. Elk stuk chocolade dat hun werkplaats verlaat, is met liefde en passie vervaardigd. De fijnste cacaobonen van over de hele wereld, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, om de meest verrukkelijke smaaksensaties te creëren.

Unieke Smaakcombinaties

Coco & Sebas streeft ernaar om de grenzen van chocolade te verleggen en unieke smaakcombinaties te creëren die je nergens anders zult vinden. Denk aan decadente combinaties zoals donkere chocolade met zeezout, melkchocolade met karamel en hazelnoot, of witte chocolade met framboos en pistache.

Duurzaamheid en Ethiek

Bij Coco & Sebas hechten ze niet alleen waarde aan smaak, maar ook aan duurzaamheid en ethiek; “We streven ernaar om verantwoordelijk te handelen en de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom werken we samen met cacaoboeren die zich inzetten voor milieuvriendelijke landbouwpraktijken en eerlijke arbeidsomstandigheden. Door onze chocolade te kopen, draag je bij aan een betere toekomst voor de cacaogemeenschappen en het behoud van de natuurlijke habitat.”

Coco & Sebas op Den Haag Centraal

Coco & Sebas is nu ook te vinden op Den Haag Centraal (waar voorheen Leonidas zat). Of je nu op zoek bent naar een traktatie voor jezelf, een geschenk voor een speciaal persoon of gewoon wilt genieten van de aroma’s van vers gemaakte chocolade, bij hen vind je altijd iets bijzonders.
Bij Coco & Sebas is chocolade meer is dan alleen een zoete lekkernij. Daarom nodigen we je uit om deze winkel op Den Haag Centraal te bezoeken en jezelf onder te dompelen in de betoverende wereld van chocolade. Laat je verleiden door de heerlijke geuren, proef de verrukkelijke smaken en ontdek een nieuwe dimensie van chocoladegenot.

Kado-inspiratie

Je hebt in ieder geval altijd kado-inspiratie met deze winkel onderweg naar je bestemming.
Ik zou zeggen, één doosje om te geven. En één doosje voor jezelf 🙂

De Coco & Sebas winkel is te vinden in de stationshal van Den Haag Centraal station. Op deze plattegrond kun je zien waar.

En wil je wél lekkere chocola, maar ben je niet in de buurt, dan kun je terecht in hun online webshop!!

Juffrouw Ooievaar is dól op chocola!!!

Coco & Sebas is in 2017 opgericht en heeft op dit moment negen winkels. Deze vind je in Amsterdam (Kalverstraat), Amstelveen (Stadshart), Utrecht (Hoog Catharijne), Den Haag (Centraal station), Delft (Jacob Gerritstraat), Den Bosch (Vughterstraat), Breda (Eindstraat), Maastricht (Wolfstraat) en in de Belgische badplaats Knokke (Lippenslaan).