Hotels Den Haag

Onze top 5 hotels Den Haag Centraal:

1. Hotel Babylon

Locatie, locatie, locatie….
Bovenaan de lijst staat natuurlijk hotel Babylon. Want dat ligt direct naast Den Haag Centraal station. Dus logisch dat die bovenaan de top 5 staat van onze tips voor hotels in de omgeving van het station. Een uitzicht om bij weg te dromen en kamers waar je je verwend voelt. En vanaf hier is het heel makkelijk om alle delen van de stad te bereiken, met alle trams voor de deur. Bij Babylon Hotel Den Haag heb je alle toeristische hotspots binnen handbereik, maar ook bijzondere boetieks en gezellige pleinen vind je in de buurt. De ministeries en belangrijke overheidsorganen liggen letterlijk om de hoek. En als je de tram of bus pakt vanaf Centraal sta je in een kwartier op het strand van Scheveningen!
(Oja, de parkeergarage ligt er ook handig naast) Dus als je echt óp het station wilt slapen, dan kun je naar Hotel Babylon!

Bekijk hier de prijzen voor Hotel Babylon!!

Hotel Babylon
Bezuidenhoutseweg 53
2594 AC, Den Haag
Nederland
+31 (0)70 381 49 01

2. Cove Den Haag Centrum

Ook vooral fijn vanwege die heerlijke locatie! Hartje centrum Den Haag. Recht tegenover de Bijenkorf en op kruipafstand van de Grote Markt. Of ga lekker eten in China town. Hotel COVE Centrum ligt op 900 meter van het station Den Haag Centraal.
Dit hotel is heerlijk vanwege de ruime kamers. En je kunt er ook met je gezin terecht op 1 kamer. Ideaal!

Boek hier je kamer in Cove Centrum

Cove Centrum
Grote Marktstraat 46
2511 BJ Den Haag

3. Hotel ’t Goude Hooft

Ook hartstikke centraal, in het winkelhart van Den Haag, ligt ’t Goude Hooft. Hier lunchen de Hagenaars en Hagenezen. Je kunt zowel binnen als buiten eten en een heerlijk wijntje drinken. En sinds een tijdje kun je er ook (weer) slapen! Er zijn 8 unieke suites, die hartstikke luxe zijn ingericht. Of je lekker de toerist uithangt, of wil bijkomen van dat saaie congres, hier is het heerlijk (luxe) slapen!
En geloof Juffrouw Ooievaar, dat is een unieke en stijlvolle ervaring.

Suite Vredespaleis - living


Bekijk hier die prachtige foto’s van de kamers van ’t Goude Hooft

’t Goude Hooft
Dagelijkse Groenmarkt 13
2513 AL Den Haag

4. Paleis hotel

Ja, sorry. Nog een lekker luxe boetiekhotel. Dit past zo goed bij een verblijf in Den Haag. Ook in het hart van de stad. Dit hotel biedt kamers van topkwaliteit in een koninklijke setting. Het huist in een 17e-eeuws pand met klassieke grandeur.

Het Paleis Hotel heeft een geweldige locatie, midden in het oudste deel van het historische centrum. Dit is het favoriete buurtje van Juffrouw Ooievaar. Bijzondere winkeltjes, de fijnste restaurants en leuke oude kroegen! Bewonder het prachtige interieur, ingericht met antieke Lodewijk XVI-meubelen, oude graveringen en speciale stoffen ontworpen door de beroemde Franse topdesigner Pierre Frey.
En misschien kom je Koningin Maxima nog tegen! Bekijk hier dit unieke Haagse hotel!

Paleis hotel
Molenstraat 26
2513 BL Den Haag

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. De Pier Suites Scheveningen

OK, het is vanaf Den Haag Centraal ietsje verder weg. (Een kwartier met de tram, of 20 minuutjes fietsen) Maar, dichterbij zee kun je niet slapen. Sterker nog, je slaapt erboven! Wat-Een-Uitzicht…!!!!
Voor het eerst is het mogelijk om in Nederland te slapen boven een zee en strand. Sinds eind 2016 kun je slapen in deze heerlijke kamers, aan het eind van de Pier op Scheveningen. Gegarandeerd zeezicht dus.

♥ Tip van Juffrouw Ooievaar; Er zijn regelmatig scherpe last-minute aanbiedingen bij Pier Suites !

Huisjes te huur in Den Haag e.o.

Wil je overdag genieten van Den Haag en ’s avonds heerlijk tot rust komen in een vakantiehuis. Liever wat langer blijven in Den Haag of Scheveningen? Deze vakantiehuizen kun je rechtstreeks huren van de particuliere eigenaar.

Kijk voor meer informatie op HuisjeTeHuur. Daar kun je ook meer info krijgen als je jouw huis wilt verhuren als vakantiehuis.

.
.