Legoland

Legoland Scheveningen

foto James Orr – Unsplash

Legoland Scheveningen zal haar deuren openen in mei 2020. En ja, we hebben er lang naar uitgekeken, nu is het bijna zover; Legoland Discovery Centre op Scheveningen is deze zomer een feit. De indoor Lego-attractie gaat vanaf mei 2020 jonge fans van de bouwsteentjes heel blij maken wanneer deze nieuwe Legoland de deuren opent.

Al maanden wordt in het buitenland gewerkt om Haagse gebouwen na te bouwen van Legosteentjes. Een flink karwei want in Legoland Discovery Centre worden zoveel gebouwen nagebouwd van Lego dat er wel 3 miljoen steentjes voor nodig zijn. Een paar maanden geleden werden de eerste stenen afgeleverd op Scheveningen, maar nu is de attractie bijna klaar.

Openingsdatum

De officiële openingsdatum is donderdag 7 mei 2020.

Te doen

De attractie is met name bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 3 tot ongeveer 12 jaar oud. En voor ouders is het natuurlijk een hoop herkenning van vroeger. Heerlijke jeugdsentiment.
Wat is er eigenlijk allemaal te doen in het nieuwe Legoland op Scheveningen? Allereerst moet je weten dat Legoland Discovery Centre niet hetzelfde is als Legoland. In het grote Legoland kun je dagen dwalen. Hier kun je vooral een hele leuke middag hebben.
Er is een 4D bioscoop, verschillende speelhoeken waar je met Lego kunt bouwen, een ‘ride’ én er is een Miniland waar verschillende Haagse en Scheveningse gebouwen nagebouwd zijn. Al met al kun je je er zeker een paar uurtjes vermaken.

.

Tickets Legoland Scheveningen

Tickets voor Legoland zijn inmiddels beschikbaar, kijk daarvoor op de site van Legoland Scheveningen.

Tip van Juffrouw Ooievaar

Als je met kinderen naar Den Haag / Scheveningen gaat, dan is het leuk om Madurodam en Legoland Scheveningen te combineren!

Den Haag Centraal – Legoland Scheveningen

Je kunt vanaf Den Haag Centraal Tram 9, tram 5 of bus 22 pakken naar Scheveningen. Lees hier meer info over de verbinding van Den Haag Centraal naar Scheveningen.

Het pand waar de Scheveningse Legoland is gevestigd staat aan de boulevard, schuin tegenover de Pier, naast het Kurhaus en vlakbij SeaLife. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen bevindt zich op: Strandweg 13 K (boulevard), 2586 JK Den Haag

Openingstijden

De openingstijden zijn nog niet bekend. Maar die zullen volgen op het moment dat er meer informatie is.

Jouw ervaring

En, als je straks dan als een van de eersten geweest bent in Legoland Scheveningen, laat je ons dan weten hoe het was? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *