GWK Den Haag Centraal Geldwisselkantoor

Geld wisselen in Den Haag

[ English please 🙂 Looking for foreign currency exchange: Order money online ]

Bij het GWK Travelex op Den Haag CS kun je geld wisselen voor vreemde valuta.

Ben je terug van vakantie en heb je nog buitenland geld over? Dan kun je hier  tegen een gunstige koers deze valuta snel en gemakkelijk weer terugwisselen naar euro’s.

Oja, neem wel een geldig legitimatiebewijs mee, daar kan naar gevraagd worden door GWK personeel.

Online geld bestellen | vreemde valuta bestellen

Order money online | foreign currency exchange

Als je je benodigde valuta online bestelt, dan profiteer je van de beste GWK Travelex wisselkoers.

Bovendien betaal je online geen provisie.

Na het bestellen kun je zelf kiezen wanneer je het geld wilt ophalen. US dollars en Engelse ponden kunt je al afhalen binnen 30 minuten.

GWK Den Haag CS locatie

GWK Den Haag zit aan de buitenkant van het stationsgebouw (noordzijde). Het kantoor is gelegen aan het Koningin Julianaplein, uitkijkend op het Malieveld.

Parkeren GWK

Met OV is GWK Den Haag heel makkelijk te bereiken, het geldwisselkantoor zit immers op het station! De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de parkeerstrook aan de Bezuidenhoutseweg, direct aan het plein. Hier kun je voor maximaal € 1,- euro tot 30 minuten parkeren.

Openingstijden GWK Den Haag CS

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

GWK Den Haag HS

Je kunt ook op het andere grote station terecht om geld te wisselen. Op station Hollands Spoor vind je het GWK op Stationsplein 50 (Den Haag).

Met spoed geld wisselen

Moet je plotseling weg en heb je met spoed buitenlands geld nodig? Je kunt gebruik maken van de SPOED service van de GWK.

Bestel hier via de SPOED service als je direct buitenlands geld nodig hebt. Dan profiteer je meteen van online koersvoordeel en er wordt 0% commissie in rekening gebracht. Na het plaatsen van de bestelling ligt het geld direct voor je klaar! Er worden geen extra kosten voor deze service in rekening gebracht!!

De spoedservice en de korting gelden alleen voor bestellingen die online geplaatst zijn en worden afgehaald bij onze vestiging op Schiphol Plaza. Online kunt u bedragen van €50 tot €7.500 aan valuta bestellen. Voor lagere of hogere bedragen kun je contact opnemen met de vestiging op Schiphol plaza.

Bitcoin kopen | Buy Bitcoin

Wil je geen valuta wisselen, maar heb je interesse in het aankopen van Bitcoin? Dan kun je op verschillende locaties in Den Haag terecht voor een Bitcoin ATM. Of je kunt online Bitcoin of andere crypto kopen . Want geld is natuurlijk heel erg old skool 🙂