Attracties Den Haag

Attracties in Den Haag | top 10

10 Populairste attracties in Den Haag

Den Haag heeft zoveel! Deze attracties zijn zeer de moeite waard en kunnen niet ontbreken in een city-trip Den Haag! Dus als je niet kunt kiezen, dan doen wij dat wel voor je 🙂 Dit filmpje helpt je op weg.

Den Haag is een stad zonder grenzen. Politiek, maatschappelijke organisaties, wereldconcerns, musea, paleizen, winkels en het strand. Oja. En horeca…. Heel veel horeca 🙂

Maar wil je de belangrijkste plekken zien, dan heb je al wat ideeen met deze top 10 attracties:

En zelf willen we graag nog wat toevoegen aan deze lijst. Want wat natuurlijk ook een super-attractie is, dat is SEA LIFE Scheveningen!

Sea Life Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen is een van de leukste uitjes met kinderen.
Kom bij van het strand na hete stranddag, of ga na een woeste strandwandeling heerlijk langs bij dit prachtige aqarium. Het geeft je een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen. Leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha’s. En ontmoet de vriendelijke otters en pinguïns in hun mooie verblijf. SEA LIFE beschikt over maar liefst 45 aquaria met zeedieren en is elke dag geopend. De overdekte attractie biedt daarmee altijd een afwisselend uitje voor families met kinderen van ongeveer 3 tot en met 11 jaar, ook als het regent of slecht weer is in Scheveningen.

Kinderen kunnen dagelijks het voeren van de dieren bijwonen of een speurtocht doen, en in de schoolvakanties zijn er extra jeugdactiviteiten die gratis bijgewoond kunnen worden. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, is SEA LIFE perfect te combineren met een bezoek aan het strand. Zo maak je van je dagje weg een heuse zeedag!

Heb jij tips voor ons? Waar ga jij graag heen? Welke attractie zit er in jouw top 10 die erbij moet?

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *