Sportcity New Babylon

Sportcity | sportschool naast CS

SportCity Den Haag New Babylon is een prachtige sportschool, gevestigd in het hart van Den Haag, op steenworp afstand van het Centraal Station. Zo kun je voor of na je treinreis meteen aan je sportdoel werken, die je met hun professionele begeleiding zeker gaat bereiken.

Sportcity New Babylon

Sportcity staat voor:

  • Sportschool met high-tech fitnessapparatuur
  • Goed bereikbare club in het hart van Den Haag
  • Grootste yoga-aanbod in Nederland
  • Professionele begeleiding om je sportdoel te bereiken

Grootste yoga-aanbod van Nederland

Het yoga-aanbod bij Sportcity is groot! Heel groot! Dus als je toe bent aan een balans tussen je lichaam en geest, dan doe dan eens mee met een van hun vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten.

Rooster Sportcity Babylon

Het rooster van Sportcity kun je op hun eigen site checken, zodat je altijd het meest actuele groepsles-rooster kunt bekijken. Bekijk het rooster Sportcity hier.

Parkeren

Als je met de auto komt, dan kun je (betaald) parkeren in de garage van Q-Park Babylon (navigeer naar Prinses Irenestraat 1, Den Haag om hier te komen).
Sportcity is natuurlijk helemaal perfect te bereiken met het OV (het ligt naast Den Haag Centraal). Kom je op de fiets of op de scooter? Dan kun je deze bij het CS neerzetten naast New Babylon.
Hier vind je meer tips over Parkeren rondom Den Haag centraal.

Sauna

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Den Haag New Babylon kun je genieten van een de sauna. Kom tot rust in onze de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Waar vind je Sportcity

Sportcity vind je op de Bezuidenhoutseweg 61, 63a. Dat is naast Coolblue, aan de buitenzijde van New Babylon.

Meer informatie kun je vinden op de site van Sportcity

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.