sealife scheveningen

Sea life Scheveningen

SEA LIFE Scheveningen is een van de leukste uitjes met kinderen.
Kom bij van het strand na hete stranddag, of ga na een woeste strandwandeling heerlijk langs bij dit prachtige aquarium. Het geeft je een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen. Leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha’s. En ontmoet de vriendelijke otters en pinguïns in hun mooie verblijf. SEA LIFE beschikt over maar liefst 45 aquaria met zeedieren en is elke dag geopend. De overdekte attractie biedt daarmee altijd een afwisselend uitje voor families met kinderen van ongeveer 3 tot en met 11 jaar, ook als het regent of slecht weer is in Scheveningen.

sealife scheveningen
Je leert er een heleboel van!

Kinderen kunnen dagelijks het voeren van de dieren bijwonen of een speurtocht doen, en in de schoolvakanties zijn er extra jeugdactiviteiten die gratis bijgewoond kunnen worden. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, is SEA LIFE perfect te combineren met een bezoek aan het strand. Zo maak je van je dagje weg een heuse zeedag!

 

Openbaar Vervoer naar Sea Life Scheveningen

Vanaf Den Haag Centraal kun je met tramlijn 9 of buslijnen 21, 22 en 23 heel makkelijk bij Sea life komen. Voor alle bus- en tramlijnen geldt dat je kunt uitstappen bij halte Kurhaus.

Vanaf station HS kun je tramlijn 1 nemen. Uitstappen bij halte Kurhaus.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *