Cirque du soleil naar Den Haag

Cirque du Soleil in Den Haag!

Cirque du Soleil 2020

Het beroemde Cirque du Soleil was met zijn show Totem in Den Haag. Het was voor het eerst dat het Cirque du Soleil in Den Haag te zien is.

Het Cirque du Soleil is natuurlijk een topattractie. ‘ Wereldwijd zijn de shows altijd erg goed bezocht, en heel mooi dat dit in onze mooie stad te zien is natuurlijk!!

Tickets Cirque du Soleil

Tickets Cirque du Soleil

Malieveld

Het Malieveld in Den Haag is de komende jaren de vaste locatie van Cirque du Soleil. Want het bijzondere is, dat het Malieveld tien jaar lang de standplaats van het circus zal zijn, het zal daar dus regelmatig terugkeren.
Er is voor het Malieveld gekozen, omdat dat mooi centraal gelegen is, de grasmat en ondergrond zijn pas vernieuwd en is heel makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer.
Cirque du Soleil begon in 1984 met twintig straatartiesten en staat bekend om zijn vernieuwende circuskunst. Het van oorsprong Canadese ‘circus’ trok inmiddels meer dan 180 miljoen bezoekers in 450 steden in zestig landen. Het circus heeft ruim 4000 mensen in dienst, afkomstig uit bijna vijftig landen.

Cirque Du Soleil | TOTEM

In 2019 stond de show TOTEM op het Malieveld; een show van wereldformaat. Wij zijn benieuwd welke show er in 2020 naar onze stad komt!

Cirque du Soleil - Den Haag
Cirque du Soleil – Totem

Ook naar deze wervelende show? Bestel hier TICKETS Cirque du Soleil !!

Lees meer over het ontstaan van Cirque du Soleil