Bloem Den Haag Centraal

Bloemenwinkel Bloem!

Aan de buitenkant van het Station, dus aan het Stationsplein vind je Bloem! Een vernieuwende bloemenwinkel op Centraal Station Den Haag.
Hier kun je originele boeketten vinden, losse bloemen of prachtige planten. Handig als je onderweg nog een mooi vers boeket bloemen wilt meenemen.

Bloem! Den Haag Centraal

Bloem! is niet zomaar een bloemenwinkel op Den Haag Centraal, het is een bedrijf waar inmiddels meer dan 60 mensen werken, verdeeld over 8 bloemenzaken. Ook is er in de buurt een bloemenwinkel bijgekomen, in het mooie Mall of the Netherlands, in Leidschendam.

Bloemen bezorgen

Je kunt bloemen halen op Centraal Station als je toevallig in de buurt bent, maar mocht je bloemen willen bestellen, dan kan dat ook hier. Als je ze voor 14.00 uur bestelt, dan worden ze dezelfde (!) dag nog bezorgd!! Bloem! is aangesloten bij Fleurop. Je kunt dus je bloemen vandaag laten bezorgen.
Je kunt hier ook bloemen bestellen voor bezorging in het buitenland.

Adres Bloem! Den Haag Centraal

Boeket Bloem Den Haag Centraal

Je vindt BLOEM! aan de buitenkant van het station, aan het plein:
Bloem! Station Den Haag CS
Koningin Julianaplein 36
2595 AA Den Haag
Telefoon 070 205 18 61

Bloemenwinkel Den Haag zondag open

Bloemenwinkel Bloem is op zondag open. Dus handig om langs Centraal Station te reizen, mocht je op zoek zijn naar een prachtig boeket bloemen of een ander kado.

Ma-Vr: 9.00-18.00 uur
Za: 9.00-18.00 uur
Zo: 10.00-18.00 uur

Voor andere kadowinkels op of rond Centraal station, kun je op ons winkeloverzicht kijken.