SIXT autoverhuur

Auto huren SIXT Den Haag Centraal

Als je een (goedkope) auto wilt huren in Den Haag, dan kun je terecht bij Sixt Den Haag Centraal.
Handig om met het OV naar het station te gaan, en daar je auto op te halen bij het station.

Je zoekt een cabrio om bijvoorbeeld naar Scheveningen te rijden of je wilt een stationwagen voor een familie-uitje? Bij SIXT kan je in Den Haag Centraal een auto huren voor een scherpe prijs. Sixt heeft voordelige tarieven voor cabrio’s, sedans stationwagens, SUV’s en bestelwagens van merken zoals Audi, BMW, Volvo en Jaguar. En qua locatie is het centraal station natuurlijk mega-handig. Voor zowel het halen als het terugbrengen van een huurauto.

Openingstijden SIXT Den Haag Centraal

  • Maandag – donderdag: 8.00-17.00
  • Vrijdag: 08.00 – 19.00
  • Zaterdag en zondag: 09.00 – 13.00

Adres SIXT Den Haag

Je vindt SIXT op het Anna van Buerenplein 13 Den Haag. Naast het station ligt New Babylon. En op de begane grond kun je SIXT autoverhuur vinden. Kijk even naar de plattegrond van New Babylon voor de precies locatie. Als je met de trein aankomt, loop je naar de uitgang aan de rechterkant van het station. Dan is het 200 meter lopen naar de autoverhuur, aan je linkerhand.

Route naar SIXT Den Haag

Als je op zoek gaat naar het SIXT filiaal met de auto, dan rij je vanuit Amsterdam, richting Den Haag/Scheveningen. Neem de afslag Centraal Station. Bij het eerste stoplicht rijd je rechtdoor. Bij het tweede stoplicht ga je ook rechtdoor. Bij het derde stoplicht ga je links en blijf je op de linkerrijbaan. Deze linkerrijbaan is ongeveer 150m lang, waarna je links de parkeergarage van Q-park inrijdt.
Je vindt SIXT Den Haag op de begane grond naast de liften. (Navigatiesysteem: Prinses Irenestraat).

Auto huren SIXT Den Haag Centraal
Goedkope auto huren bij SIXT