The Park Playground

The Park Playground Den Haag | VR room

Houd je van Escape Rooms? Ook zo enthousiast over Virtual Reality? Den Haag heeft het, de prachtige VR experience The Park Playground!! Bij The Park Playground zet je een VR-bril op, stap je uit de realiteit en word je ondergedompeld in een adembenemende virtuele wereld. 
Lekker met je vrienden, familie of collega’s in een andere wereld duiken in een andere wereld, samen op missie met VR-bril. En het hoeft niet in een grote groep, het is al leuk vanaf 2 personen!!

Kortingscode The Park Playground

Tickets voor The Park kosten tussen €17.50 – €34.99 per persoon. En ben je op zoek naar een kortingscode voor The Park Playground? Via DenHaagCentraal kun je boeken met 15% korting bij The Park Playground. Let dus op, gebruikt onderstaande kortingscode bij het afrekenen:

Gebruik kortingscode: VREXPERIENCE15NL

The Park Playground
The Park Playground | VR experience

Verschillende VR Experiences

Je kunt met je VR bril verschillende werelden beleven. Speel samen in een groep(je) en loop met elkaar vrij rond in een open, grote ruimte. Je ziet de andere spelers ook bewegen in het spel en je kunt met elkaar praten terwijl je speelt.

Er zijn verschillende VR-experiences waar je uit kunt kiezen. Vooraf speel je bij elk spel eerst 30 min. VR minigames. Daarna 30 minuten de VR-ervaring naar keuze:

The Heist: De bank binnendringen is het makkelijke gedeelte. Gijzelaars zitten ergens verstopt, dus pas op waar je schiet!
Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Er ontstaat een uitermate spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Een SWAT team wordt opgeroepen om de orde te bewaren en de bank binnen te dringen. Wat zal je allemaal tegenkomen achter deze hoge muren?

The Hallow: Ga samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens.
Wanneer je een opdracht ontvangt van een mysterieuze magiër begint jullie avontuur. Reis van wereld tot wereld en beleef het tot-het-einde bloedstollende avontuur van The Hallow.

De Mol: Binnen je gezelschap kent één iemand die zo onopgemerkt mogelijk de opdrachten probeert te boycotten. Zoek uit wie De Mol is.
Midden in het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland begint de zoektocht naar De Mol. Jullie gezelschap kent natuurlijk één iemand die zo onopgemerkt mogelijk de opdrachten wil saboteren. Zoek uit wie De Mol is.

Kinderen

K3 Voor kinderen vanaf 7 jaar is er K3 in VR: K3 zit gevangen in een piramide in Egypte! Kunnen jullie Marthe, Hanne en Klaasje bevrijden?
Ontdek, net als K3 in hun nieuwste film en album “Dans van de Farao”, het prachtige Egypte nu ook in virtual reality! Tijdens jullie reis moeten jullie allerlei avontuurlijke opdrachten vervullen om zo snel mogelijk bij K3 in Egypte te geraken! K3 in VR – Piramide van Liefde kan je samen met je gezin spelen of met je vrienden en vriendinnetjes! Zijn jullie sterk genoeg als team en halen jullie K3 eruit?

Totale beleving: 60 minuten 

The Park Playground | VR experience
The Park Playground


Bereikbaarheid The Park Playground Den Haag

The Park Playground Den Haag ligt als het ware achter Den Haag Centraal, aan de Binckhorstlaan 305. Het is te ver om te lopen (2,6km) maar goed te doen met OV.
The Park Playground is richting Voorburg en als volgt te bereiken:
Pak Bus 28 richting VOORBURG (op het busplatform boven)

Stap de 4 halte uit; Zonweg. Dan is het een minuut (400 meter) lopen (loop een stukje terug naar de Binckhorstlaan en dan in het verlengde kun je The Park Playground vinden)

Heel handig, want ook met de auto is The Park Playground makkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren in de straat, voor de deur!