Foto; Gemeente Den Haag

De Haagse Markt

Welkom bij de bruisende wereld van De Haagse Markt, een levendige marktplaats die al sinds de 18e eeuw een belangrijk onderdeel is van het stadsleven in Den Haag. Deze markt is een ware schat voor zowel inwoners als toeristen. Inmiddels is De Haagse Markt een van de grootste markten van Europa. Open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. En de toegang is gratis!

Groente, fruit, exotische hapjes, kleding, schoenen en bloemen

Op De Haagse Markt vind je uiteraard een uitgebreid assortiment aan verse producten, variërend van sappige groenten en fruit tot aromatische kruiden en specerijen. De markt staat bekend om zijn kwaliteit en diversiteit, en trekt kopers aan die op zoek zijn naar de beste ingrediënten voor hun culinaire creaties.

Naast voedsel biedt de markt ook een uitgebreide selectie kleding en textiel, variërend van trendy mode tot traditionele ambachtelijke stukken. En pijnlijke voeten? Koop een paar nieuwe stappers op het schoenengedeelte. En neem vooral een prachtige verse bos bloemen mee op de bloemenmarkt, aan het eind van de dag.

Winkelen op deze plek is een unieke ervaring op zich. Met zijn levendige sfeer en vriendelijke verkopers is het een plek waar je echt uren kunt struinen. Vergeet niet genoeg tassen mee te nemen…

Als je wilt weten welke kraampjes je waar op de markt kunt vinden, dan kun je kijken op de site van De Haagse Markt.

Openingstijden van de Haagse markt?

De Haagse Markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
De openingstijden zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De Haagse Markt is ook open op Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag.
Als Koningsdag op een marktdag valt, dan is de Haagse Markt geopend.
De Haagse Markt is altijd gesloten op 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Waar vind ik de Haagse markt, wat is het adres?

De markt bevindt zich aan de Herman Costerstraat in Den Haag, vlakbij het Hobbemaplein.

Bereikbaarheid | openbaar vervoer naar de Haagse markt

Vanaf station Den Haag Centraal kun je tramlijn 6 richting Leyenburg nemen. Stap uit bij de halte Hobbemaplein. Vanaf daar is het slechts een korte wandeling naar De Haagse Markt.

Vanaf station Den Haag Hollands Spoor kun je tramlijn 12 richting Duindorp nemen. Stap uit bij de halte Hobbemaplein. Vanaf daar is het ook maar een korte wandeling naar De Haagse Markt.

Pinnen op De Haagse Markt?

Een veelgestelde vraag is of je kunt pinnen op deze markt. Het antwoord is ja, de meeste kraampjes op de markt accepteren pinbetalingen. Echter, niet alle verkopers bieden deze betaalmethode aan. Het is daarom handig om altijd contant geld bij je te hebben.

Parkeren

Met OV is de markt perfect te bereiken, maar als je graag met de auto komt, dan kun je die kwijt op de straten rondom de markt (betaald parkeren). Handiger is om je auto te parkeren in de garage, want op marktdagen kun je je auto kwijt bij Q-Park Haagse Markt. Je vind de garage aan De Heemstraat 301.

  • Openingstijden parkeergarage:
    • maandag:   08.00 uur –  17.30 uur
    • woensdag:  08.00 uur –  17.30 uur
    • vrijdag:        08.00 uur –  17.30 uur
    • zaterdag:    08.00 uur –  17.30 uur

Meer tips over Den Haag en Scheveningen?

Wil je meer tips over interessante, leuke dingen die je kunt doen in Den Haag? Kijk dan op onze pagina met tips over Den Haag of over Scheveningen!