Grand Central Food Market

Keuze genoeg bij Grand Central Food Market

Drie horecazaken gecombineerd in Grand Central Food Market

Elk restaurant heeft zijn/haar eigen identiteit:

Firma Pickles is een burgerrestaurant- en wijnbar in één. Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd mét een goed glas wijn. En hier kan dat dus wel! Op de Pier in Scheveningen vind je trouwens ook een Pickles.

Bar Bellota is een wijnbar met vele mogelijkheden, 30 open wijnen per glas en nog velen op fles. De wijnen zijn afkomstig van over de hele wereld. Combineer dit met de mooiste ham- en worstsoorten die je kunt voorstellen. Van simpel en zeer betaalbaar tot excentriek en luxe.

Fishbar Saltzer heeft een mondiaal karakter met een deels vintage uiterlijk. Seafood in de vorm van makkelijk te eten vis a la comfort food. Van zeer betaalbaar tot deels exclusief.

Oja, en ze hebben lekkere koffie:
30ML brandt die koffie. Door zelf groene koffiebonen in te kopen hebben ze veel meer invloed op de kwaliteit van de koffie. Als het even kan, kopen ze die groene koffies direct van de boeren.

Bestel wat je wilt vanuit elk restaurant vanaf de gemengde menukaart en de vriendelijke bediening zorgt dat jullie tegelijk alle gerechten geserveerd krijgen.

Centrale Stationshal – 1e verdieping
Koningin Julianaplein 17
Den Haag

Meer informatie vind je op www.gcfoodmarket.nl

OPENINGSTIJDEN
MA 10:00 – 22:00 uur
DI 10:00 – 22:00 uur
WO 10:00 – 22:00 uur
DO 10:00 – 22:00 uur
VR 10:00 – 22:00 uur
ZA 12:00 – 22:00 uur
ZO 12:00 – 22:00 uur

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.