Het reisinformatie-bord is terug op Den Haag Centraal!

Het grote reisinformatiebord op Den Haag Centraal is begin 2020 in gebruik genomen. Het scherm van 7 bij 2 meter toont informatie over treinen die in het komende half uur gaan vertrekken. Het is niet het blauwe klapperbord van vroeger, maar natuurlijk een eigentijds digitaal reisinformatiescherm. Met het nieuwe reisinformatie-bord hoopt ProRail aan de wens van reizigers te voldoen om snel de huidige vertrektijden te kunnen vinden.

foto: ProRail

Centraal reisinformatiescherm

Het reisinformatie-scherm hangt vooraan in de hal, bij de poortjes aan de centrumzijde van het station. ProRail heeft voor die locatie gekozen, omdat het informatiescherm daar vanuit alle hoeken van het station het best te lezen is. Ook de mensen die overstappen van de tram naar de trein, kunnen makkelijk een blik werpen op het bord.

Veel reizigers op Den Haag Centraal misten een centraal punt met alle informatie. Handig om te zien welke treinen er snel vertrekken en welke treinen er vertraging hebben. Want ondanks dat je al je reisinfo op je mobiel kunt vinden, dit scherm is lekker overzichtelijk. En daarmee is het makkelijk om te zien hoe laat je trein gaat.

Rotterdam, Den Haag, Utrecht

Rotterdam kreeg eind 2019 al zo’n mooi digitaal reisinformatie-bord. Nu waren wij, Den Haag Centraal, aan de beurt en later dit jaar komt er in Utrecht ook een nieuw bord te hangen.

Actuele vertrektijden kun je trouwens ook altijd via onze site checken. Gebruik jij het informatiebord ook? Of bereid jij je voor op je mobiel?
Laat hier je reactie achter!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *