De Parade Den Haag

De Parade Den Haag

Parade 2020

Parade Den Haag

Inmiddels het bekendste theaterfestival van Nederland, De Parade! Dit heerlijke rondreizende zomercircus met toneel, muziek, dans, film en beeldende kunst betovert van jong tot oud.
Elk jaar is De Parade ook te zien in Den Haag. In 2019 van 10 juli tm 19 juli in het Westbroekpark.

Programma De Parade Den Haag

Per dag zijn er tientallen voorstellingen, vaak speciaal gemaakt voor De Parade, variërend van drie tot veertig minuten. Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag ook een KinderParade met een uitgebreid middagprogramma aan theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Ontdek hier: het Parade-programma voor Den Haag.

Kaartverkoop
Bij binnenkomst bij De Parade in het Westbroekpark koop je een kaartje. Voor de voorstellingen koop je aparte tickets. Dat kan online via de site van De Parade, op het terrein bij de centrale kassa of aan de deur, dwz bij de locatie van de voorstelling. Wil je verzekerd zijn van een kaartje voor je favoriete voorstelling? Koop je kaarten dan vooraf via de website.

Westbroekpark

In Den Haag is het Westbroekpark elk jaar in juli het domein voor de Parade. Een prachtige plek, door zijn grote speelweiden, vijvers en watergangen.

Bereikbaarheid Parade Den Haag

Het Westbroekpark ligt in stadsdeel Scheveningen. Het park is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De hoofdingang van het Westbroekpark is aan de Kapelweg. Hier is een fietsenstalling aanwezig. Aan de Cremerweg is ook een ingang tot het park.

Met de tram | bus

Het Westbroekpark is vanuit het centrum goed bereikbaar met tram 9 richting Scheveningen. Ook bus 21 rijdt langs het Westbroekpark.

Bereikbaarheid auto

Met de auto volg je vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad tot je op de Nieuwe Parklaan bent aangekomen. Via zijstraat de Nieuwe Duinweg kom je bij de hoofdingang. Er is parkeergelegenheid aan de Kapelweg.

Achtergrond De Parade

De Parade heeft inmiddels al een lange geschiedenis. In de huidige vorm bestaat het festival sinds 1990. Er is meer te vinden over de Parade op de site van de Parade
Een mooi artikel over de huidige editie in Den Haag is te lezen in dit artikel over het rondreizend festival in de krant Den Haag Centraal.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *