Spaces Rode olifant

Spaces Rode Olifant

Wil je vergaderen in de buurt van Den Haag Centraal, of zoek je een (tijdelijke) werkplek of kantoorruimte in Den Haag Centrum? Dan is de ligging van deze Spaces vestiging perfect. Spaces Rode Olifant is op steenworp afstand van Centraal Station en het stadscentrum.

Spaces Rode Olifant
Spaces Rode Olifant Den Haag

Het gebouw is al van een afstand te herkennen. De mooie rode bakstenen van het gebouw in Amsterdamse School-stijl is een begrip in Den Haag. (En voor de 50-plussers, inderdaad, hier zat vroeger het Esso-hoofdkantoor)

Op loopafstand van Den Haag Centraal

Spaces Rode Olifant is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als lopend vanaf Den Haag Centraal (8 min te voet). Het is aan de overkant van het station, het Malieveld ligt tussen CS en Spaces in.

Werkplek of kantoorruimte

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Spaces. Je kunt gebruik maken van flexibele werkplekken, vast werkplekken of kantoorruimte huren. Of je huurt een vergaderruimte voor bv een halve dag.

Vergaderruimte Spaces Den Haag
Ze hebben verschillende prachtige werkplekken!

Seminar of congres

Heb je meer ruimte nodig, voor een seminar of congres. Dan is er een prachtige lichte ruimte die geschikt is voor max 300 personen.

Adres Spaces Den Haag

Adres Spaces Den Haag Rode Olifant
Vergaderruimte Spaces

Spaces Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *