Foodhall Scheveningen

Foodhall Scheveningen

Wat een aanwinst, Foodhall Scheveningen, op de boulevard. Als je binnenstapt kom je in een gezellige, wereldse markt, sfeervol verlicht. Waar je samen eet en drinkt in één sfeervolle ruimte met een gezellige bar. Het aanbod van de foodstands is werelds en (inter)nationaal. Foodhall Scheveningen is de locatie voor een hapje en een drankje aan de bar, aan tafels in de hal, op het terras met uitzicht op zee, of op je strandbedje in de buurt.

Foodstalletjes met bitterballen, churros of sushi

Het voordeel van de foodhall in Scheveningen is dat iedereen kan kiezen voor wat anders. Zo vindt iedereen wel iets dat favoriet is. De foodstalletjes zitten rondom in de hal, de bar is centraal in de hal en daarom zijn veel verschillende zitjes.
Na een rondje langs de verschillende foodstands is het tijd om een keuze te maken. Worden het bitterballen, spareribs, Spaanse churros, of toch sushi? Ga jij voor een bordje oesters, een bijzonder lokaal gerecht of voor een sappige vegaburger? Bij Foodhall Scheveningen is er voor ieder wat wils.

Kleine of grote trek

Kleine of grote trek, het voordeel van de foodhall in Scheveningen is dat iedereen kan kiezen voor wat anders. Zo vindt iedereen wel iets dat favoriet is. De foodstalletjes zitten rondom in de hal, de bar is centraal in de hal en daarom zijn veel verschillende zitjes.
Na een rondje langs de verschillende foodstands is het tijd om een keuze te maken. Worden het bitterballen, spareribs, Spaanse churros, of toch een Aziatisch gerecht? Ga jij voor een bordje oesters, een bijzonder lokaal gerecht of voor een sappige vegaburger? Bij Foodhall Scheveningen is er voor ieder wat wils. En ook als het weer wat minder is, is het in de foodhall altijd gezellig!

Er is keuze uit 16 keukens:

Bereikbaarheid

Je vindt de Foodhall aan de Strandweg 161. Dat is aan de Noordboulevard. Schuin tegenover de Pier.
Parkeren kun je meteen aan de Noordboulevard bij de Interparking Boulevard garage. Je kunt vooraf reserveren bij Interparking.

OV naar Foodhall

De foodhall is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.
Vanuit Den Haag Centraal pak je tram 9;
bij station Den Haag Laan van NOI neem je buslijn 22;
of vanaf Den Haag Hollands Spoor, kun je reizen met tram 1 en tram 9.
Bij halte Kurhaus kun je (zowel met de bus of tram) uitstappen

Openingstijden Foodhall

Monday 12:00 – 22:00
Tuesday gesloten
Wednesday 12:00 – 22:00
Thursday 12:00 – 22:00
Friday 12:00 – 00:00 (foodstands tot 22:00)
Saturday 12:00 – 00:00 (foodstands tot 22:00)
Sunday 12:00 – 22:00

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *