Vergaderen | Den Haag Centraal

Vergaderruimte New Babylon Meeting Center

Vergaderen Den Haag Centraal | Het is natuurlijk de plek bij uitstek; een vergaderruimte op het station! Het New Babylon Meeting Center beschikt over onze moderne zalen met audiovisuele ondersteuning. Catering vanuit restaurant Piazza en uiteraard de gastvrijheid van de hostess service.

New Babylon Meeting Center is dé locatie voorzowel formale als informele bijeenkomsten. En ruimte genoeg, want we hebben 15 flexibele en compleet ingerichte vergaderruimten en congreszalen. Groot genoeg voor congres of ander groot zakelijke evenement. Door diverse zalen op de 2e verdieping te combineren kunnen er tot 350 gasten in congresopstelling plaatsnemen.

Vergaderen Den Haag Centraal: van 4 tot 350 personen.vergaderen op den haag centraal
Adres: Anna van Buerenplein 29, 2595 DA Den Haag (New Babylon Meeting Center)
Voor navigatie: Anna van Buerenplein 48, 2595 DA Den Haag.

Kijk voor meer info op: www.new-babylon.nl

Bereikbaarheid vergaderruimte Den Haag Centraal

New Babylon ligt naast het station. Dus met OV reizen is natuurlijk heel handig! Wil je toch met de auto komen? Het New Babylon Meeting Center ligt naast de Utrechtsebaan die aansluit op de snelwegen A4 en A12 van en naar het centrum van de stad.  De Q-Park CS – New Babylon parkeergarage heeft een ingang vanaf de Prinses Irenestraat (ingang via de Bezuidenhoutseweg) en vanaf de Prins Willem Alexanderweg (ventweg van het Prins Bernhardviaduct).