Willemsvaart Den Haag

Willemsvaart

Willemsvaart | rondvaart Den Haag – Scheveningen

Met de Willemsvaart kun je diverse rondvaarten maken in Den Haag en richting Scheveningen. De boottochten zijn onder leiding van een gids en die vertelt je van alles over de omgeving, historisch Den Haag en verhalen over de stad. Op deze manier leer je Den Haag op een hele andere manier kennen. En je vaart door mooie stukjes natuur.

Den Haag staat nou niet echt bekend om zijn grachten, zoals Amsterdam, Leiden en Delft. Dus het zal je verbazen hoeveel mooie grachten er nog zijn, die je per boot kunt ontdekken.

Je kunt een boottocht maken met een reguliere vaart. Of je kunt een boottocht boeken met een groep. Als je met een groep wilt varen, dan kun je die hier boeken.
Kijk voor de reguliere vaarten op de website van de Willemsvaart. Tickets kunnen ter plekke bij de boot gekocht worden. Reserveren hoeft niet, maar is wel handig als je zeker wilt zijn van een plekkie.

Groepsuitjes met de boot

De Willemsvaart verzorgt naast de dagelijkse vaarten ook groepsuitjes met de boot. Je kunt met de Willemsvaart door de binnenstad varen, maar het is ook mogelijk om vanuit de stad naar de kust te varen of andersom. Ook kun je naar Drievliet en Madurodam. Er zijn aanlegplaatsen in de buurt van diverse musea, zoals Escher, Hofwijck in Voorburg, Panorama Mesdag en Meermanno. Langs de vaarroute bevinden zich veel restaurants en cafés met aanlegsteiger, wat een groepsuitje met gecombineerde activiteiten ideaal maakt. Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact op met de Willemsvaart!

Naar het strand met de boot

Willemsvaart
Willemsvaart | route naar het strand

Je kunt met de boot naar zee! Zo is het een idee om met het OV naar het Centraal Station te gaan en van daaruit naar het opstappunt te lopen.
Tussen 10.00 en 12.00 uur vertrekken er boten richting Scheveningen, de start is bij aanlegplaats Centraal Station. Wel vooraf reserveren via Willemsvaart.
Na ongeveer 50 minuten varen en een minuut of 6 lopen bereik de je boulevard van Scheveningen. En mocht je je surfplank willen meenemen, dat kan!