Relay Den Haag Centraal

Relay Den Haag Centraal

Relay is de boekhandel slash cadeauwinkel op Den Haag Centraal. Hij zit in de stationshal waar vroeger de Bruna zat. Dus in de centrale hal van het station. Tegenover spoor 4,5,6,7.

Tijdschriften, kranten en boeken bij Relay

Boekhandel Relay op Den Haag Centraal is ideaal om nog net voor vertrek leesvoer te halen voor onderweg. Bij Relay kun je terecht voor tijdschriften, kranten en boeken, maar ook cadeauartikelen, snacks en drinken.
Het is door het leuke aanbod makkelijk om hier nog een last-minute kado te scoren voor de verjaardag van je vriend, je oud-tante of buurman. Ze hebben bv prachtige kaarsen van Gusta of kado-boxen van het merk 100%leuk. Prachtige kookboeken, brillen, betaalbare sieraden, voorzorgingsproducten van Marie Stella Maris, er zit vast iets voor je tussen!

Altijd wel iets te vinden bij Relay!

Bruna, Ako, Relay

Voorheen was deze winkel een Bruna-winkel. Ook op andere NS stations verdwijnen de Bruna-winkels en worden vervangen voor Relay. Op dit moment (mei 2022) zijn er 7 Relay winkels op NS Stations (in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Den Haag en Delft). Voor zover bekend blijft Ako, de tijdschriften- en boekhandel op Den Haag Hollands Spoor wel gewoon geopend.
Een overzicht van andere winkels op Den Haag Centraal kun je hier vinden. En Relay heeft niet een eigen website, maar is wel te vinden op Instagram. Er worden trouwens regelmatig events en signeersessie georganiseerd.