Bruna

Lekker boeken halen onderweg, bij Bruna Den Haag Centraal

Essentieel op een station! Een Bruna, om een heerlijk tijdschrift te halen of dat nieuwe boek van je favoriete schrijver.
En gelukkig zit de Bruna Den Haag Centraal heel makkelijk in de stationshal. Zodat je altijd nog even snel binnen kunt rennen voordat je je reis vervolgt.

Ze zijn bijna de hele dag open; van half 7 tot half 10.
Mocht je toch geen tijd hebben om zelf even in de boeken te snuffelen, je kunt bij Bruna ook online bestellen.
Of doe het helemaal lekker ontspannen; bestel een lekker luisterboek!

Openingstijden Bruna Den Haag CentraalBruna Den Haag Centraal

  • Maandag tot vrijdag van 
  • Zaterdag van 
  • Zondag van 

Je vindt deze Bruna winkel heel makkelijk; in de Centrale stationshal.

Het algemene nummer is 088-1338075

 

Boekentip: Plekken in Den Haag die je moét zien!

Een boekentip van Juffrouw Ooievaar. Als je meer wilt weten over Den Haag, haal dan dit boek:

111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben (Tal Maes)

111 plekken in den haag die je gezien moet hebben
111 plekken in den haag die je gezien moet hebben
Samenvatting van Bruna:
Wandel door het verborgen park Sorghvliet waar Jacob Cats zijn Catshuis liet bouwen of fiets door de duinen langs bunkers uit de Atlantikwall. Laat je rondleiden op de Scheveningse visafslag of door de tuinen van het Vredespaleis bewonder de gipsotheek in het museum Beelden aan Zee. Ga strandjutten in Kijkduin of ga surfen in Scheveningen. Ervaar de grachten van Den Haag vanuit een kajak. Relax met echt Haags bier in een oude loods of met muntthee in de hammam.
Deze gids wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken.
Met de beste tips: de hofstad op haar veelzijdigst. Tal Maes is schrijver en fotograaf. Ze maakt vooral kookboeken en schrijft recepten voor onder andere Elle Eten waarin ze ook een column heeft. Maar steden, reizen en wandelen zijn voor haar zeker net zo belangrijk als koken. Ze werkte mee aan diverse wandelgidsen voor Natuurmonumenten, schreef een gids over Venetië en Den Haag (100% Venetië en 100% Den Haag) en maakte in opdracht van tijdschriften verschillende reisreportages.
Ze woont al haar halve leven in Den Haag. Ze gaat nooit zonder camera de deur uit en is altijd op zoek naar de beste en meest bijzondere adressen in die mooie stad achter de duinen. Den Haag Groene stad achter de duinen * Stad van vrede en recht, maar ook hofstad en regeringsstad * Stad van grote namen, maar ook van kleine ondernemers * Stad aan zee, maar ook stad met bossen, parken en grachten