Parkpop 2019

28, 29 en 30 juni 2019 PARKPOP Den Haag!

Het tofste popfestival in ons land is natuurlijk Parkpop! (Dat weten wij Hagenezen natuurlijk al sinds 1981!)

Parkpop Saturday Night 2019

In de 2019-editie gaat het helemaal los met Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers – CHIC tijdens Parkpop Saturday Night 2019

De kaartverkoop voor Parkpop Saterday Night is direct van start met een Early Bird-actie.

➤➤  Parkpop Early Bird tickets: €38,50 (inclusief servicekosten)  (Parkpop Reguliere tickets: €48,50)

Parkpop

Parkpop Saturday Night is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, boordevol live-acts in de binnenstad van Den Haag, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Haagse Zuiderpark. Op zondag is het festival traditiegetrouw gezellig gratis.

Skunk Anansie

Als Parkpop een dak zou hebben, gaat het eraf! Want de Britse rockband Skunk Anansie (die bestaat uit de iconische zangeres Skin, gitarist Ace, bassist Cass en drummer Mark Richardson) breekt door alle mogelijke barrières. Dat hoor je en dat voel je, wanneer je luistert naar hun alom geprezen studioalbums met hits als Brazen (Weep), Hedonism (Just Because You Feel Good) en Weak.

Tears For Fears

Tears For Fears is die typische jaren 80 band met dansbare synthesizerpop. Het duo schudde de muziekwereld flink op met hun inmiddels legendarische releases The Hurting (1983) en opvolger Songs From The Big Chair (1985) en hits als Everybody Wants To Rule The World, Shout en Mad World.

Nile Rodgers | CHIC

CHIC brak in 1978 door met wereldhits als Le Freak en Est-ce Que (C’est CHIC). Door het grote succes van CHIC groeide Rodgers uit tot een veelgevraagd producer en songschrijver. Bekende nummers van zijn hand zijn o.a. Let’s Dance van David Bowie, We Are Family van Sister Sledge, Like A Virgin van Madonna en Get Lucky in samenwerking met Daft Punk en Pharrell Williams. Tijdens de liveshow komen zowel alle bekende CHIC-hits als andere meezingers uit het oeuvre van Nile Rodgers aan bod.

Over Parkpop

Parkpop is één van Europa’s grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar ruim 200.000 bezoekers van alle leeftijden naar het Zuiderpark. De bezoekers komen niet alleen voor het sterke muziekprogramma, maar genieten tevens van allerlei andere, leuke activiteiten, van de mooie omgeving, van de gezelligheid en van elkaar.

Wie het Parkpop gevoel langer dan één dag wil vasthouden kan naar Parkpop Saturday Night  op zaterdag 29 juni 2019 in het Zuiderpark in Den Haag. Tijdens Parkpop Saturday Night staan optredens van grote, internationale artiesten centraal. Tickets voor Parkpop Saturday Night zijn verkrijgbaar voor €48,50 incl. servicekosten via Ticketmaster.

Sinds 2017 is tevens het intieme festival Parkpop Downtown ontstaan. Parkpop Downtown is gratis toegankelijk en vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 juni 2019 op diverse locaties in de binnenstad van Den Haag, waaronder de Grote Markt en Het Paard.

Kaarten Parkpop

Zaterdag 29 juni 2019 | Zuiderpark, Den Haag
Aanvang: 14:15 – 23:15 uur
Parkpop Early Bird tickets: €38,50 (inclusief servicekosten)
Parkpop Reguliere tickets: €48,50 (inclusief servicekosten)

De kaartverkoop voor Parkpop Saturday Night is direct van start met een Early Bird-actie. Voor de eerste 2.500 tickets geldt een speciaal tarief van €38,50 (incl. servicekosten). Daarna kosten tickets €48,50 (incl. Servicekosten).

Den Haag Centraal – Parkpop

Reisinformatie:
Er is maar weinig parkeermogelijkheid bij het Zuiderpark, dus ga vooral met het OV!
Met de trein
Vanaf de stations Den Haag CS en Den Haag HS kun je verder reizen met tram en bus naar het Zuiderpark. NS zet tijdens dit weekend van en naar de richtingen Schiphol en Rotterdam extra lange treinen in.
Voor het meest actuele reisadvies check je voor vertrek de NS reisplanner.

Parking Parkpop
Kom echt gewoon lekker met het OV. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens met het openbaar vervoer verder te reizen naar het Zuiderpark.: overzicht van de P+R locaties in Den Haag.

Met de bus
Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt bus 26 richting het Zuiderpark.
Komende van de N211/Lozerlaan ter hoogte van de Melis Stokelaan tramlijn 9 naar het Zuiderpark.
Komende van de N211/Lozerlaan ter hoogte van de Meppelweg, parkeerterrein de Uithof, tramlijn 4 tot aan halte Monickendamlaan.
Extra info via reisinformatie van de HTM

Met de tram
Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekken tram 9 (Vrederust) en tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark.
Extra info via reisinformatie van de HTM

Met de fiets
In het Zuiderpark is het heel makkelijk om je fiets, brommer of scooter te stallen. Er zijn drie fietsenstallingen beschikbaar.

  1. Vreeswijkstraat
  2. Johanna Naberweg/Rozentuintje
  3. Veluweplein (met motorstalling).
    De tarieven zijn €1,50 per fiets, €2,50 per brommer/scooter en €5,00 per motor.
    De fietsenstalling is op zaterdag geopend van 14:00 tot 24:00 uur en op zondag van 10:30 uur tot 23:00 uur.

*alle informatie onder voorbehoud. Check zelf alles voordat je vertrekt van huis.